Skip to main content

GEROOSTERDE PITTEN EN ZADEN

Category,

Yields1 Serving

 30 gram pijnboompitten
 20 gram pompoenpitten
 20 gram zonnebloempitten
 10 gram lijnzaad (heel)
 10 gram sesamzaad
 scheutje olijfolie
 scheutje sojasaus

1

Rooster de pitten en zaden in een koekenpan. Gebruik hiervoor een scheutje olijfolie.

2

Als de pitten en zaden iets verkleuren, voeg dan een scheutje sojasaus toe.

3

Verwarm het mengsel opnieuw en roer het ondertussen door. Laat het daarna afkoelen.

4

Bewaar de pitten en zaden het in een afgesloten pot.

5

Geroosterde pitten en zaden zijn ideaal voor een lekkere bite in je salade of soep.

Ingredients

 30 gram pijnboompitten
 20 gram pompoenpitten
 20 gram zonnebloempitten
 10 gram lijnzaad (heel)
 10 gram sesamzaad
 scheutje olijfolie
 scheutje sojasaus

Directions

1

Rooster de pitten en zaden in een koekenpan. Gebruik hiervoor een scheutje olijfolie.

2

Als de pitten en zaden iets verkleuren, voeg dan een scheutje sojasaus toe.

3

Verwarm het mengsel opnieuw en roer het ondertussen door. Laat het daarna afkoelen.

4

Bewaar de pitten en zaden het in een afgesloten pot.

5

Geroosterde pitten en zaden zijn ideaal voor een lekkere bite in je salade of soep.

GEROOSTERDE PITTEN EN ZADEN
shares