Skip to main content

GOLDENMILK

Yields1 Serving

 240 ml kokos- of amandelmelk
 0,5 tl kurkuma
 0,5 tl kaneel
 0,5 cm gember in plakjes
 2 kardemonpeulen gekneusd
 (biologische) honing

1

Verwarm de melk in een steelpan op het vuur.

2

Voeg de kurkuma, kaneel, gember en kardemonpeulen toe.

3

Roer en laat de melk even op zacht vuur staan.

4

Giet de melk door een zeef in een mok.

5

Voeg honing naar smaak toe!

Ingredients

 240 ml kokos- of amandelmelk
 0,5 tl kurkuma
 0,5 tl kaneel
 0,5 cm gember in plakjes
 2 kardemonpeulen gekneusd
 (biologische) honing

Directions

1

Verwarm de melk in een steelpan op het vuur.

2

Voeg de kurkuma, kaneel, gember en kardemonpeulen toe.

3

Roer en laat de melk even op zacht vuur staan.

4

Giet de melk door een zeef in een mok.

5

Voeg honing naar smaak toe!

GOLDENMILK
shares