240 ml kokos- of amandelmelk
0,5 tl kurkuma
0,5 tl kaneel
0,5 cm gember in plakjes
2 kardemonpeulen gekneusd
(biologische) honing
1
Verwarm de melk in een steelpan op het vuur.
2
Voeg de kurkuma, kaneel, gember en kardemonpeulen toe.
3
Roer en laat de melk even op zacht vuur staan.
4
Giet de melk door een zeef in een mok.
5
Voeg honing naar smaak toe!
Ingredients
240 ml kokos- of amandelmelk
0,5 tl kurkuma
0,5 tl kaneel
0,5 cm gember in plakjes
2 kardemonpeulen gekneusd
(biologische) honing
Directions
1
Verwarm de melk in een steelpan op het vuur.
2
Voeg de kurkuma, kaneel, gember en kardemonpeulen toe.
3
Roer en laat de melk even op zacht vuur staan.
4
Giet de melk door een zeef in een mok.
5
Voeg honing naar smaak toe!