Skip to main content

CHOCOLADE MOUSSE

Category,

Yields1 Serving

 1 avocado
 1 (rijpe) banaan
 2 el. cacao
 2 tl. kaneel
 2 tl. agavesiroop
 0,50 tl. vanille-extract
 150 ml amandelmelk (of kokosmelk)
 2 el. geraspte kokos

1

Schil en ontpit de avocado en banaan.

2

Doe alle ingrediënten (behalve de kokos) in een hoge kom en mix tot puree.

3

Voeg beetje bij beetje de melk toe tot het een lobbig geheel wordt.

4

Roer de kokos er door heen.

5

Verdeel de mousse over twee glazen potjes of schaaltjes.

6

Dek het geheel af en zet het een half uur in de vriezer voor je het serveert.

Ingredients

 1 avocado
 1 (rijpe) banaan
 2 el. cacao
 2 tl. kaneel
 2 tl. agavesiroop
 0,50 tl. vanille-extract
 150 ml amandelmelk (of kokosmelk)
 2 el. geraspte kokos

Directions

1

Schil en ontpit de avocado en banaan.

2

Doe alle ingrediënten (behalve de kokos) in een hoge kom en mix tot puree.

3

Voeg beetje bij beetje de melk toe tot het een lobbig geheel wordt.

4

Roer de kokos er door heen.

5

Verdeel de mousse over twee glazen potjes of schaaltjes.

6

Dek het geheel af en zet het een half uur in de vriezer voor je het serveert.

CHOCOLADE MOUSSE
shares