Verwarm de oven voor op 175ºC
Bekleed een rond bakblik (Ø 18 cm) met bakpapier. Je kunt ook een cakeblik gebruiken.
Smeer de randen van het bakblik in met roomboter.
Schil de appels in stukjes en voeg daarna de kaneel en kokosbloesemsuiker toe.
Prak nu de bananen in een schaal tot een smeuïg geheel. Voeg hier de eieren aan toe en meng het door elkaar.
Voeg hierna de amandelmeel, de natriumbicarbonaat en de appelazijn toe. Meng het geheel weer door elkaar.
Voeg tenslotte de stukjes appel aan het beslag toe.
Doe het beslag in het bakblik en zet het in de oven.
Bak de appeltaart 45 minuten op 175 ºC
Ingredients
Directions
Verwarm de oven voor op 175ºC
Bekleed een rond bakblik (Ø 18 cm) met bakpapier. Je kunt ook een cakeblik gebruiken.
Smeer de randen van het bakblik in met roomboter.
Schil de appels in stukjes en voeg daarna de kaneel en kokosbloesemsuiker toe.
Prak nu de bananen in een schaal tot een smeuïg geheel. Voeg hier de eieren aan toe en meng het door elkaar.
Voeg hierna de amandelmeel, de natriumbicarbonaat en de appelazijn toe. Meng het geheel weer door elkaar.
Voeg tenslotte de stukjes appel aan het beslag toe.
Doe het beslag in het bakblik en zet het in de oven.
Bak de appeltaart 45 minuten op 175 ºC