Over ons

Sandra Mous  
Orthomoleculair Natuurgeneeskundig Therapeut

Sandra begeleidt mensen naar een beter en gezonder levens- en voedingspatroon. Orthomoleculaire voeding is gebaseerd op het herstellen en stimuleren van eigen geneeskracht van het lichaam. Aan de hand van klachten en testen wordt nagegaan aan welke specifieke voedingstoffen een tekort is; welke voedingsstoffen het lichaam nodig heeft voor een optimale werking; en welke voedingsstoffen ondersteuning bieden bij ziekte of herstel.

Sandra is zeer breed opgeleid. Ze is werkelijke geïnteresseerd in de gezondheid van mensen. Ze luistert en legt gemakkelijk verbanden tussen klachten en mogelijke oorzaken. Ze weet ingewikkelde materie helder uit te leggen.

Contact met Sandra

Freddy Haantjes 
Bewegings- en ademtherapeut


Freddy stimuleert mensen om meer te bewegen. In ‘De Sportpleats’ in Harich is ruimte voor individuele begeleiding. Daar wordt met geavanceerde programmatuur de ademfrequentie, hartslag en variabiliteit gemeten. Na ademtherapie verminderen lichamelijke klachten en verbeteren onder andere concentratie en nachtrust. In de omgeving van Harich zijn er diverse trainingen waar Freddy leiding aan geeft, waaronder Swimsport, Bûtensport en bewegen voor specifieke doelgroepen.

Freddy ziet de totale mens. Hij let op o.a. op houding, adem, spierspanning en conditie. Met de meetapparatuur onderbouwt hij wat hij ziet. Daarmee krijg je inzicht in je verbeterpunten.

Contact met Freddy