Skip to main content

MUESLI REPEN

Category,

Yields1 Serving

 300 gr medjoel dadels​
 2 tl kokosolie​
 2 tl cacaopoeder​
 75 gr havervlokken​
 100 gr gemengde noten​
 50 gr pure chocolade (85% cacao)​

1

Pureer de dadels, kokosolie en cacaopoeder in de keukenmachine tot een kleverige massa.​

2

Hak de noten en chocolade in stukjes en meng dit met de havervlokken. ​

3

Voeg alle ingrediënten bij elkaar.

4

Maak een grote bol.

5

Bekleed een bakblik met folie.

6

Verdeel de dadel-massa over de boden en druk goed aan.

7

Snijd de koek in smalle repen en laat het harden in de koelkast.​

Ingredients

 300 gr medjoel dadels​
 2 tl kokosolie​
 2 tl cacaopoeder​
 75 gr havervlokken​
 100 gr gemengde noten​
 50 gr pure chocolade (85% cacao)​

Directions

1

Pureer de dadels, kokosolie en cacaopoeder in de keukenmachine tot een kleverige massa.​

2

Hak de noten en chocolade in stukjes en meng dit met de havervlokken. ​

3

Voeg alle ingrediënten bij elkaar.

4

Maak een grote bol.

5

Bekleed een bakblik met folie.

6

Verdeel de dadel-massa over de boden en druk goed aan.

7

Snijd de koek in smalle repen en laat het harden in de koelkast.​

MUESLI REPEN
shares