Skip to main content

LION VARIANT

Category,

Yields1 Serving

 4 rijstwafels
 100 gr gemengde noten
 60 gr kokosolie
 4 el honing
 4 el cacao

1

Kruimel de rijstwafels in kleine stukjes.

2

Hak de noten en voeg ze toe.

3

Smelt de kokosolie in een pan.

4

Haal de pan van het vuur en voeg honing en cacao toe.

5

Schenk dit mengsel bij de kruimels. Zorg dat de kruimels goed bedekt zijn met de stroperige kokosolie-honing massa.

6

Bekleed een bakblik met huishoudfolie.

7

Stort nu de rijstwafels voorzichtig op het folie in het bakblik en druk goed aan.

8

Dek de chocolade-rijstwafel-repen af met het folie en plaats een uur in de koelkast.

9

Snijd de chocolade rijstwafels voorzichtig in repen met een scherp mes.

Ingredients

 4 rijstwafels
 100 gr gemengde noten
 60 gr kokosolie
 4 el honing
 4 el cacao

Directions

1

Kruimel de rijstwafels in kleine stukjes.

2

Hak de noten en voeg ze toe.

3

Smelt de kokosolie in een pan.

4

Haal de pan van het vuur en voeg honing en cacao toe.

5

Schenk dit mengsel bij de kruimels. Zorg dat de kruimels goed bedekt zijn met de stroperige kokosolie-honing massa.

6

Bekleed een bakblik met huishoudfolie.

7

Stort nu de rijstwafels voorzichtig op het folie in het bakblik en druk goed aan.

8

Dek de chocolade-rijstwafel-repen af met het folie en plaats een uur in de koelkast.

9

Snijd de chocolade rijstwafels voorzichtig in repen met een scherp mes.

LION VARIANT
shares