Skip to main content

KRUIDENBOTER

Yields1 Serving

 250 gram roomboter (ongezouten)
 handvol peterselie blaadjes
 klein bosje bieslook
 2 tl citroensap
 2 tenen knoflook
 zeezout
 peper

1

Zorg dat de roomboter op kamer temperatuur is.

2

Doe de boter in een schaal en prak deze met een vork.

3

Snijd de peterselie en bieslook in kleine stukjes. Voeg deze toe aan de boter.

4

Doe ook de overige ingrediënten erbij. Prak en roer het geheel goed door elkaar.

5

Serveer de kruidenboter in een schaaltje en garneer het met een peterselieblaadje.

6

Lees ook ons blogs over de gezondheidsvoordelen van bieslook, peterselie of knoflook.

Ingredients

 250 gram roomboter (ongezouten)
 handvol peterselie blaadjes
 klein bosje bieslook
 2 tl citroensap
 2 tenen knoflook
 zeezout
 peper

Directions

1

Zorg dat de roomboter op kamer temperatuur is.

2

Doe de boter in een schaal en prak deze met een vork.

3

Snijd de peterselie en bieslook in kleine stukjes. Voeg deze toe aan de boter.

4

Doe ook de overige ingrediënten erbij. Prak en roer het geheel goed door elkaar.

5

Serveer de kruidenboter in een schaaltje en garneer het met een peterselieblaadje.

6

Lees ook ons blogs over de gezondheidsvoordelen van bieslook, peterselie of knoflook.

KRUIDENBOTER
shares