Skip to main content

KRUIDENBOTER

Yields1 Serving

 250 gram roomboter (ongezouten)
 Handvol peterselie blaadjes
 Klein bosje bieslook
 2 tl citroensap
 2 tenen knoflook
 zeezout
 peper

1

Bereidingswijze

Zorg dat de roomboter op kamer temperatuur is. Doe de boter in een schaal en prak deze met een vork. Snijd de peterselie en bieslook in kleine stukjes. Voeg deze toe aan de boter. Doe ook de overige ingrediënten erbij. Prak en roer het geheel goed door elkaar.
Serveer de kruidenboter in een schaaltje en garneer het met een peterselieblaadje.

Lees ook ons blog over bieslook, peterselie en knoflook.

Ingredients

 250 gram roomboter (ongezouten)
 Handvol peterselie blaadjes
 Klein bosje bieslook
 2 tl citroensap
 2 tenen knoflook
 zeezout
 peper

Directions

1

Bereidingswijze

Zorg dat de roomboter op kamer temperatuur is. Doe de boter in een schaal en prak deze met een vork. Snijd de peterselie en bieslook in kleine stukjes. Voeg deze toe aan de boter. Doe ook de overige ingrediënten erbij. Prak en roer het geheel goed door elkaar.
Serveer de kruidenboter in een schaaltje en garneer het met een peterselieblaadje.

Lees ook ons blog over bieslook, peterselie en knoflook.

KRUIDENBOTER
shares