Skip to main content

CHIA COOKIES

Category,

Yields1 Serving

 125 gr amandelmeel
 50 gr kokosolie
 50 gr pure chocolade
 50 gr dadels
 1 el chiazaad
 25 gr lijnzaad
 1 ei
 3 el honing
 1 tl bicarbonaat
 1 tl speculaaskruiden
 ½ tl vanille-extract
 ½ tl zeezout

1

Verwarm de oven voor op 180 ͦC.

2

Smelt de kokosolie op laag vuur.

3

Hak de chocolade en dadels in stukjes.

4

Klop het ei los.

5

Kneed alle ingrediënten door elkaar tot er een deeg ontstaat.

6

Rol er 15 balletjes van.

7

Leg ze op bakpapier en druk ze met een natte lepel aan tot schijfjes.

8

Bak de koekjes in 15 min. knapperig.

9

Laat ze in een open oven langzaam afkoelen. Nog even geduld tot de cookies zijn uitgehard.

Ingredients

 125 gr amandelmeel
 50 gr kokosolie
 50 gr pure chocolade
 50 gr dadels
 1 el chiazaad
 25 gr lijnzaad
 1 ei
 3 el honing
 1 tl bicarbonaat
 1 tl speculaaskruiden
 ½ tl vanille-extract
 ½ tl zeezout

Directions

1

Verwarm de oven voor op 180 ͦC.

2

Smelt de kokosolie op laag vuur.

3

Hak de chocolade en dadels in stukjes.

4

Klop het ei los.

5

Kneed alle ingrediënten door elkaar tot er een deeg ontstaat.

6

Rol er 15 balletjes van.

7

Leg ze op bakpapier en druk ze met een natte lepel aan tot schijfjes.

8

Bak de koekjes in 15 min. knapperig.

9

Laat ze in een open oven langzaam afkoelen. Nog even geduld tot de cookies zijn uitgehard.

CHIA COOKIES
shares